Venus - odată cu copilul se naște și mama!

Venus - odată cu copilul se naște și mama!

Respiră. Inspir, expir. Inspir, expir…

Setea de viață te scoate la suprafață din valurile rutinei. Cu fiecare inspir îți trăiești intimitatea, pentru ca la expir să renaști momentul tău de glorie, de a crea, de a simți plăcerea și curiozitatea de a fi tu.

Te renaști la fiecare expir, căci setea de viață te face să inspiri adânc, să simți profund din abundență puterea de a crea. Venerez viața împreună cu tine, deoarece tu ești începutul și rezultatul. Ești creatoare și dătătoare de viață. Tu ești Venus, întruchipare a fertilității și abundenței, tu ești Mama. 

Ai trăit procesul când dintr-un amestec de elemente opuse, dar complementare, de spiritualitate și senzualitate, se naște perfecțiunea. Îți sunt alături în momentul fericirii a primului expir și a primului strigăt a pruncului tău. E clipa ta de glorie, de iluminare că tu ești creatoare. 

Am un dar pentru tine, un simbol ascuns în cutia oranj. Bijuteria din aceasta cutie întruchipează toată puterea ta creatoare, dragostea, abundența și fertilitatea! În fiecare eveniment de transformare din viața ta – TU ești Venus! 

Este simbolul care te readuce la momentul când ai început și unde ai reușit să ajungi! Este momentul tău de glorie, pe care o să-l regăsești într-o mică cutiuța oranj, întruchiparea ta Venus!

Odată cu copilul se naște și mama. 

Când se întâlnesc doi creatori se naște istorie.
Colaborarea inedită Les Perles și a artistei Victoria Peev a rezultat un colier unic Venus. Pandativul este creat manual din perlă naturală montat pe scoică din lut japonez lucrată în baza tehnicii de autor de către Victoria Peev.
Nașterea și renașterea pe parcursul vieții - aceasta a fost sursa de inspirație a colaborării. Acest colier urmează să devină simbolul nașterii în toate manifestările: nașterea unui copil, nașterea mamei, nașterea unui proiect, a unei idei, un nou început în care ne naștem în rol nou.

Back to blog