Setea de viață se naște în intimitate

La început a fost un expir. Eliberare a unui intim vreau într-un moment de maximă plăcere. Tu ce știi despre setea de viață? Aștepți un moment magic ca să respiri din plin și să te simți viu. Nu aștepta. La fiece expir ești mai plin de viață ca niciodată.

Inspir, expir, simți ritmul? E ritmul vieții tale. Ești tu cu tine. Lasă-te cuprins de valurile simțurilor, fii curios. Plutește în adâncul tău, descoperă plăcerea dorințelor tale, acolo este ascunsă - Perla din tine

Inspir, în intimitatea ta este secretul sacru. De acolo pornește puterea și se alimentează setea de viață. Perla te va ține mereu conectat cu cel adevărat din tine. Les Perles este aici pentru tine. Pentru ca să-ți aducă aminte. Acum ești mai plin de viață ca niciodată. 

Vezi colecțiile

Maturitate și Responsabilitate

Vrei să pipăi, să atingi, să mângâi, căci simțurile tale sunt flămânde de senzații. Ține-o în palme, aceasta este bijuteria ta. E rece la prima atingere. Atât de altfel decât căldura corpului, dar a ta, deoarece a fost creată pentru tine, inspirată din tine, gândită în unison cu tine. Crescută, strat cu strat, demnă de maturitatea ta. Simbolul și gardianul perlei din tine, căci nu pari, ești. Dovada e fiecare limită pe care o respecți, o construiești, sau o încalci. Ghidată de rațiune iți croiesți propriile reguli. Iți îngrijești calea cu responsabilitate și respect. E rodul muncii tale. Atinge suprafața ei sidefată, acum e caldă, vorbește perla din tine

Venus

Egoismul dezvoltă autenticitatea

Simte. Lasă-te iubită, iubește-te. Atinge. Lasă-te văzută, observă-te. Strigă. Lasă-te auzită, ascultă-te. Totul este despre tine. Pornești în noua ta călătorie, autentică, liberă. Eu iți voi fi alături. Porți cu tine, în tine un dar atât de prețios. Aceasta vreau să-ți vorbesc, aceasta vreau sa păstrezi, aceasta vreau sa transmiți mai departe.

Abundența din tine

Am un dar pentru tine, în această cutie oranj, este perla din tine ♥️

Perla din tine